4 december 2010
08:45

LOHÄRAD IF P-99

Referat: VAKSALA SK P98 - LOHÄRAD IF P-99

Samling 07:10 matchstart 08:30. 3 avbytare varav Zacke var förkyld och A-K blev magsjuk halvvägs till Uppsala. Det var föruttsättningarna inför dagens futsal match.
Matchen börjar dock bra när vi gör 1-0 och vi pressar dom högt och det känns som vi har greppet om matchen, sen vete tusan vad som händer.
Vaksala får några billiga mål och dom är 100 % effektiva vid minsta målchans.
Vi har en 10 minuters period i första halvlek då vi tappar försvarsspelet totalt.
Det som har varit så bra med press redan från våra forwards och klockrent från övriga försvaret blir nu en mindre hönsgård. Där förlorar vi matchen.
I halvtid med underläge 5-1 bestämmer vi oss för att vinna andra halvlek och den blir betydligt bättre. Fast samma sak upprepar sig, Vaksala gör mål på allt + lite bjudningar från oss. Det positiva är att vi skapar mer än dom men vid målchans är det för tama avslut som deras duktiga målvakt lätt räddar.
Troligtvis beror det lite på att man är så trött vid avslutet så det blir därför halvdant.
Hade vi haft en frisk Zacke och A-K så hade vi nog stretat emot bättre.
Förutom Vaksalas avslut så var dagens bästa: Max spel som vänsterback på slutet!
Annars så kan man nog säga att vi förlorade som ett lag idag: alla underpresterade men tar sig i kragen och gör en bra andra halvlek så slutbetyget blir ändå godkänt!
Trevliga motståndare och suveräna domare!

Nu laddar vi för våran egen P99 cup imorgon, vi kommer nog vila halva Futsal ligan men för dom som ska spela så kan det kanske vara skönt att slippa möta motståndare som är 2 huven högre för det var rackarns vad mycket gröt det måste ha käkats i Vaksala! LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIF!